Loading Search...

Sunday, January 04, 2009

Boiling Indonesia Blog Planet Aggregator 'soup' - takes three

upaya ketiga meng-aggregate semua planet / aggregator blog indonesia dalam satu galaksi. dan kini, dalam bentuk 'soup' yang lebih nikmat daripada room di friendfeed.

emang sih fitur live update friendfeed kayaknya gak ada saingannya....
tapi di friendfeed cuman nampilin judul saja dan tidak ada isi / ringkasan dari feed yg di aggregate.

kali ini, indonesia blog soup terasa lebih nikmat dan enak pula dilihat...

bisa juga akses dari ponsel / mobile / iphone: http://m.dennyhalim.com

selamat menikmati...

--
tips & tricks on computers and gadgets
denny on IT ; let's doIT
documenting the brain

5 comments:

Website Development said...

Nice collection.I am impressed by your writing style.Thank you.
Website Development

Stop Dreaming Start Action said...

mas untuk betuker link bs ngga, blog aku relevan dgn punya anda

gadget said...

nice info...keep posting.....thank you for this information.

http://www.software100s.blogspot.com/ said...

Nice on your blog page design and info provided!
I am also very interest on latest technology especially crazy on computer security software.
Hope we can made more discuss on blog.
My blog is :
http://www.software100s.blogspot.com/

This week topics:
1.How to prevent information loss due to the unauthorized use of USB storage removable drives, CD-RWs, or floppy disks, without blocking other USB devices like printers, mouse, Cameras, etc.

2.Picture = Password.
Use Picture as password to Encrypt Password,files and Folder.

nice to be blog friend.

Mari said...

Very nice site!! And you can read a sequel to this site
http://www.top7webhostingservices.com/... Ithink it will interest you!!

Loading